Obesio se jer su mu oduzeli četiri ćerke

0

Slavoljub Egerić (40) zvani Čika iz Riđevštice kod Trstenika obesio se o hrast na brdu iznad sela nakon što su mu socijalni radnici oduzeli četvoro dece. Slavoljubu su deca oduzeta 16. decembra, a on je sve vreme govorio da će se ubiti.
– Bio je to tužan, mučan i težak prizor. Slavoljub se udarao u glavu i čupao kosu dok su decu smeštali u kola. Obožavao je svoje devojčice, žrtvovao se za njih. Radio je od jutra do sutra kako bi zaradio koji dinar i omogućio im da imaju šta i druga deca. Kad su mu najavili da će mu oduzeti decu, pričao je po selu da to ne može da preboli i da će da se obesi. Ljudi ga nisu ozbiljno shvatali, iako je od utorka, kad su decu odveli hodao kroz selo kao zombi – kaže komšinica L. U.
Po selu se priča da socijalni radnici oduzeli Egerićevu decu da bi ih, navodno, sklonili i zaštitili od seoskog pedofila (70) koji je, prema pisanju beogradskih medija, maltretirao Slavoljubovu najstariju ćerku.
– Tog pedofila je policija ranije hapsila, ali ne znamo gde je zapelo i zašto je manijak na slobodi. Policija je dobro odradila svoj posao, ali izgleda da je istraga zastala zato što je reč o čoveku koji je godinama radio u Švajcarskoj i koji je vrlo imućan. Mlađa Slavoljubova ćerka je pričala da je gledala kako joj taj deda svlači sestru. Čuo sam da se pedofil branio u policiji da je dete svukao da ga pretrese jer mu je, navodno, nešto ukralo – ispričao je jedan meštanin.

foto:
NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Slavoljub Egerić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here