Pexels.com
Očuvanje lepote i ženstvenosti je imperativ

Tokom rane mladosti izgled je nešto na šta svaka devojka obraća pažnju i o čemu vodi računa.

Odnos prema lepoti i ženstvenosti tokom godina se menja i u zrelom dobu on dobija potpuno novu dimenziju nekim novim uvidima i iskustvom kroz koje svaka žena prolazi.

Danas je očuvanje fizičkog izgleda postalo pravi imperativ i kod žena starije dobi, a neki čak smatraju da žena obavezno treba da zadrži privlačnost i ženstvenost bar do pete decenije života. Ali i ta granica se pomera sve više.

Živimo u vremenu u kojem je moguće na razne načine produžiti mladalački izgled i zadržati lepotu koja odgovara godinama života.

Zubni implanti kao rešenje za savršen osmeh

Već ste sigurno više puta tokom životu čuli i primetili koliko osmeh i izgled zuba mogu uticati na sveukupan izgled, ali i da ako su u lošem stanju mogu uticati da osoba izgleda starije.

Kao veoma korisno i jednostavno rešenje u slučaju nedostatka jednog ili više zuba pokazali su se zubni implanti. Oni čak mogu biti adekvatna zamena za nedostatak svih zuba u vilici. Jedini preduslov da se ugrade zubni implanti jeste da 3D ortopan pokaže da pacijent poseduje dovoljno vilične kosti za ugradnju.

Zubni implatni se ugrađuju brzo u dve jednostavne faze, a menjaju celokupan izgled i vraćaju blistavi osmeh i samopouzdanje.

Ovu vrstu usluge pružaju sve bolje opremljene zubne ordinacije kod kojih možete potražiti i druge savete koji će vam omogućiti da se smejete zdravo jer to i te kako utiče na samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

Izrazite svoju ženstvenost kroz upotrebu adekvatnog ženskog parfema

Sigurno vam se desilo jednom u životu da se na ulici okrenete za nekom osobom jer je prošla pored vas i zasenila vas svojim parfemom. To vam dovoljno govori o tome kako dobar ženski parfem, ali i muški mogu privući pažnju.

Ženski parfemi se danas mogu naći u mnogo varijacija, na raznim lokacijama i različitog kvaliteta i intenziteta. Ali treba izabrati onaj koji prija koži i ukusu osobe koja ga koristi.

Bogat asortiman ostavlja mogućnost da svaka dama nađe odgovarajuću mirisnu notu za sebe, a najbolje ženske mirisne note će kod svake pripadnice nežnijeg pola uticati na njeno samopouzdanje i osećaj lepote i poletnosti.

Kod kupovine originalnih ženskih parfema dugotrajnost je zagarantovana, a čak i samo jedno prskanje na ključna pulsirajuća mesta može širiti omiljenu mirisnu notu u toku čitavog dana.

Podmlađivanje uz pomoć PRP tretmana

Jedna od opcija koja i te kako doprinosi boljem izgledu odnosi se na korekcije koje je moguće uraditi na licu. Samo jedna od opcija, ali veoma popularna u zadnje vreme jeste PRP tretman ili kako je popularno nazvan vampirski treman lica, a stručno – tretman lica krvnom plazmom.

PRP tretman podmlađivanja predstavlja inovativan i bezbedan tretman lica koji koristi vlastitu krv pacijenta za regeneraciju i obnavljanje kože. Koristi se za smanjenje bora i linija, za povećanje elastičnosti kože, poboljšanje teksture i smanjenje tamnih ožiljaka.

Proces PRP tretmana izgleda tako što se uzima mali uzorak krvi pacijenta koji se nakon toga centrifugira da bi se odvojila “plazma bogata pločicama” koja se onda ubrizgava mikroiglom u kožu.

Tretman PRP je bezbedan i prirodan. Pokazao se veoma efikasnim kod smanjenja bola i upala, osvežavanja i poboljšavanja izgleda kože i kose, a primećen je i uticaj na poboljšanje opšteg zdravlja i wellness-a.

Traje oko sat vremena i primenjuju ga u svom radu brojne klinike širom Srbije. Jednostavno do zategnute i zdrave, podmlađene kože.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here