Okršaj roditelja na utakmici petlića

0

RODITELJI UPROPASTILI IGRU: Pioniri fudbalskog kluba Mladost Radost

Potres mozga, ogrebotine od davljenja i modrice po glavi, posledica su tuče na fudbalskoj utakmici pionira u Mrčajevcima kod Čačka. Pošto se utakmica dečaka od 15 godina završila pobedom domaće ekipe Orlovca nad klubom Mladost Radost iz Čačka, počele su čarke i dobacivanja roditelja, što je kulminiralo tučom koju su, kako tvrde očevici, započele žene, pišu beogradski mediji.
Ivana Lukić-Dačović, majka dečaka koji igra u Orlovcu, kaže za medije da je incident izazvala supruga jednog čačanskog biznismena, čiji je sin nastupao u poraženom timu, a da su žrtve bile njena ćerka Kristina (21) i sestra Jelena (31).
– Ta žena se silazeći sa tribina unela u lice mojoj ćerki i besno rekla "šta vam vredi što ste pobedili kad ste seljaci". Kada joj je Kristina rekla da ne može tako da razgovara, umešao se i suprug te žene iz Čačka. Prvo je
ošamario Kristinu, a potom uhvatio za vrat. Moja sestra je pokušala da je izvuče, ali je i nju uhvatio za vrat i počeo da davi. Onda ih je oborio na tribine i njihovim glavama udarao o beton – kaže Dačovićeva još u neverici.
O incidentu je obaveštena policija koja je navela kako će protiv vinovnika napada podneti prijave.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here