Organizovao 15.000 koncerata

0

Stigao poziv iz Londona: Velimir Miša Kozarev
 

Velimir Miša Kozarev, sada penzioner, ponosni je vlasnik titule uspešnog menadžera i poslenika u kulturi, a osim svog osnovnog zanimanja vredno je sakupljao svoju privatnu umetničku kolekciju slika i ostalih umetničkih predmeta.

– Kolekcija koju ljubomorno čuvam kod kuće, plod je mog dugogodišnjeg lutanja i istraživanja kao i druženja sa poznatim slikarima, umetnicima, ali i kolekcionarima. Sakupljao sam je i pravio prema sopstvenom ukusu i samo mogu reći da je veoma vredna i dragocena, jer posedujem veliki broj originalnih dela poznatih svetskih slikara. Ali sada su teška i opasna vremena i ne želim puno da se hvalim i skrećem pažnju, jer kolekcija je samo moja i napravljena je tako da moji ukućani i ja uživamo u njoj – ističe Miša Kozarev, dugogodišnji prvi čovek Doma kulture u Zrenjaninu.

– Ono što i jeste povod ove male priče je ideja mojih prijatelja sa raznih strana sveta da udružimo snage i zajednički organizujemo jedan svetski rok koncert na kojem bi svirale ne samo rok grupe nego i ostali najuspešniji muzičari koje bismo mi zvali. Svaki od nas imao bi zadatak da okupi po nekoliko najkvalitetnijih bendova iz svoje zemlje ili okruženja i tako bismo dobili zaista veliki spektakl. Ja sam oduševljeno prihvatio ideju mog prijatelja iz Londona, sad tek predstoje finalni dogovori i početak realizacije zanimljive ideje, koja bi trebala da se ostvari negde u ovo vreme iduće godine.

– Smatramo da će se i vremena poboljšati, da će svetska ekonomska kriza koja je baš dobro uzdrmala i sputala čitav svet malo usahnuti i da ćemo imati priliku da na jednom mestu okupimo svetsku muzičku, ali i umetničku elitu. Ponosan sam naravno što ću i ja biti deo tog miljea – naglasio je Velimir Miša Kozarev.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here