”Ortodoks kelts” sutra u Domu omladine

0

Najpoznatiji "srpski Irci", koji već godinama sa uspehom promovišu na ovim prostorima tradicionalnu irsku muziku, 18. put obeležiće Dan Svetog Patrika sa svojom najvernijom publikom.

 

 

Frontmen grupe Aleksandar Petrović – Aca Seltik je ranije na konferenciji za novinare najavio ovogodišnji koncert kao svojevrsnu proslavu punoletstva i u skladu sa tim nagradiće publiku najdužim repertoarom do sada, od oko 30 pesama.

Pored neizbežnih numera poput "Green Rošes", "Far Away", "Drinkinhg Song", "Rocky Road To Dablin", "Nancy Whiskey", "Keltsi" će ovoga puta u svom prepoznatljivom energičnom stilu podsetiti okupljene u Domu omladine na pesme koje nisu izvodili još od 1998. godine, ali i jednom melodijom najaviti svoj novi album.

"Ortodoks kelts" su prvi svoj koncert održali baš na Dan Svetog Patrika 1993. u Klubu studenata tehnike (KST) i od tada svake godine za taj irski praznik prirede nezaboravan provod Beograđanima.

 

Ove godine svako na ulazu će dobiti majicu u karakterističnoj zelenoj boji, a članovi benda su obećali i druženje sa najvernijim fanovima.

Nakon nastupa u Beogradu, "Keltse" očekuju koncerti u Novom Sadu 19. marta, Zrenjaninu 25. i Nišu 26. marta.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here