Ovakav seks otkriva da će biti nešto više od avanture

0

Foto: Ilustracija
 

I iako smo svi različiti i drugačije otkrivamo emocije, neki znakovi u seksu ipak upozoravaju da je frajer ozbiljnije zainteresovan i da se ne radi o običnoj prolaznoj avanturi.

 

Ljubi vas često i dugo – Poljupci su, smatraju neki, intimniji čak i od samog seksualnog čina. Kada vas muškarac ljubi, često dugo, nežno i pažljivo pokazuje da je stvarno zainteresovan. Poljupci, nežni dugački po celom telu, pokazuju da voli svaki deo vas i da želi da vam bude prijatno.

 

Foto: Ilustracija
 

Posvećuje vam vreme – Ako nije sebičan ljubavnik, već ostavlja vremena za predigru. Zainteresovan je da vas zaintrigira i uzbudi i vaše zadovoljstvo mu je jednako važno kao i njegovo, verovatno nije reč o prolaznoj avanturi u kojoj traži samo svoje zadovoljstvo. To je muškarac koji se zaljubljuje.


S vama želi da iskusi nove stvari – Muškarac kog zanima šta vi volite i šta ne volite i tome je spreman da se prilagodi, pokazuje da je pažljiv ljubavnik kojem je itekako stalo do vašeg zadovoljstva. Očito ste ga zaintrigirali i uzbudili i želi da i vi budete zadovoljni.

 

Opušten je s vama – Smije se i opušten je u krevetu s vama. Nastoji da vas impresionira i time pokazuje kako zaista uživa u vašem društvu i želi da provodi vreme s vama.

 

Trudi se da stvori atmosferu – Trudi se da napravi prijatnu atmosferu, a taj trud otkriva da seks s vama nije usputna avantura, već nešto za šta se želi potruditi.

Da se radi o nečem ozbiljnijem, svakako će vam pokazati i ako zapamti nešto što ste mu rekli, pa vas iznenadi. Na primer, ako pokaže neki romantični gest, za koji ste mu već ranije otkrili da vam je posebno drag.

 

Ako pokazuje da želi da vas usreći, mentalno i fizički i trudi se da vas impresionira i zavede, i to ne samo u seksu, već u svim svakodnevnim situacijama. Takav muškarac se sigurno već zaljubio i, ako se on pita, ne radi se o prolaznoj avanturi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here