Pexels

Teško je zadržati osmeh na licu kada su teška vremena, ali neki ljudi uvek mogu da pronađu nešto što će ih usrećiti.

Nije važno da li se suočavaju sa ozbiljnim problemima na poslu ili stoje u prepunom redu na aerodromu, čini se da nikada nisu loše raspoloženi.

Ako ste se ikada zapitali kako uspevaju da ostanu tako veseli, možda bi trebalo da pogledate njihov horoskop, prenosi Best Life.

Prema astrolozima, ovo su najsrećniji znaci Zodijaka, od predvidivo prijatnih do uvek presrećnih.

Strelac

Strelci imaju pozitivan stav i ljubav prema avanturama, što im pomaže da ostanu nasmejani i otvoreni za nova iskustva.

– Optimizam promoviše sreću, a Strelci je imaju u izobilju. Oni traže sredinu u svakom oblaku i uvek vide svoju čašu kao do pola punu – kaže astrolog Tara Benet.

Astrolog Stina Garbis za njih kaže da su „bezbrižni i većina ne dozvoljava da im bilo šta smeta“. Čak i ako je oko njih loše raspoloženje, Strelac će ispričati pametan vic koji će nasmejati sve u sobi.

Blizanci

Blizanci znaju da je sreća izbor i svaki put je biraju. Benet ih opisuje kao „pune entuzijazma i uzbuđenja“. Ovi društveni leptiri su prirodno radoznali za sve i svakog, čineći da svaki dan izgleda kao nova avantura.

U stvari, toliko vole da se smeju da, „ako im nešto nije dobro ili ih čini srećnim, beže u potrazi za nečim boljim“, objašnjava astrolog Skaj Aleksander. Pošto su uvek u pokretu, nisu opsednuti problemima ili zaglavljeni u prošlosti.

Bik

Ovom zemaljskom znaku je potrebno vrlo malo da bi bio srećan. Pre svega stabilnost i sigurnost, pa dokle god to imaju biće i više nego zadovoljni.

– Oni vole da se raduju odličnom obroku ili uživaju u lepoti fantastičnog pejzaža – kaže Stina Garbis i dodaje da „oni znaju kako da pronađu lepotu u životu i mogu da je žive punim plućima“.

Ribe

Ribe su emocionalni sunđeri, što znači da upijaju energiju onih oko sebe. Zato traže svoje kolege vesele prijatelje. Tara Benet, astrolog, naziva Ribe „loncem za topljenje emocija, koji kada je okružen pozitivnim ljudima, upija njihovu radost i energiju“.

Ovaj vodeni znak ide svojim tokom i ne zameri, pa čak i ako ih nešto ili neko uznemiri, brzo će ga pustiti kao talas u okeanu.

Vaga

Vaga ima za cilj da pronađe harmoniju i ravnotežu. Benet kaže da „izbegavaju sukobe i situacije koje bi ih izbacile iz ravnoteže i stvorile stabilno okruženje bez drama“.

Ali prema astrologu Lindi Beri, oni se osećaju najsrećnije kada pomažu onima kojima je to potrebno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here