Pokloni za Dušana i Dragu

0

Drago, Goran i Dušan

 

 

Dve ogromne lepo upakovane korpe pune raznoraznih đakonija i čestitke sačekale su Dušana i Dragu koji su slavili 60. rođendan i koji su svaki na svoj način tokom boravka u Nemačkoj dali veliki doprinos klubu. Poklone im je predao predsednik Goran Milošević, dok su se ostali članovi potrudili da prirede bogatu zakusku i večeru.

 

Slavljenici nisu znali šta im se sprema i bili su veoma dirnuti gestom klupskih kolega koji su ovim gestom potvrdi da cene rad Dušana i Drage. Njih dvojica su rekli da se zbog ovakvih događaja vredi boriti za svoj narod u tuđini.

Dušan Pećina je 1980. došao u Nemačku na privremeni rad. Od dolaska je aktivan u klubu posebno od 90-ih godina, kada je jedno vreme bio i predsednik. On uskoro planira da se vrati za Srbiju, ćerke Biljana i Suzana ostaju u Nemačkoj.

Drago Perazić je od 1969. u Tutlingenu. Na svoj 20. rođendan je počeo da radi u firmi koja se bavi izradom medicinskih instrumenata i uz 60. rođendan proslavio je i 40 godina rada u toj firmi. U Tultingenu je upoznao suprugu Maru sa kojom ima Jelenu i Dražana, koji imaju svoje porodice. Drago je od početka bio društveno aktivan i godinama je član uprave.

Kada budu otišli u penziju povremeno će dolaziti za Tutlingen i obojica ističu da će rado svratiti do kluba, kome su posvetili dobar deo svog života.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here