Pomoć fudbalera i muzičara

0

Organizatori: Ekipa Junajteda sa klupskim rukovodstvom
 

– Manifestacija će se sastojati od nekoliko stvari. Prvi deo je fudbalski turnir za odrasle. Svi mogu da učestvuju, bez obzira da li su stranci ili profesionalci. Učešće po ekipi je 150 evra. Prva nagrada je 1.500, druga 700, a treća 300 evra. Otvaranje i početak turnira je u petak, 20. juna u 19.00. Tada će biti odigrano nekoliko utakmica iz jedne grupe – prenosi Marko Jestratijević, jedan od osnivača kluba i organizatora predstojećeg turnira.

Brojni lokalni muzičari će igrati besplatno,a prikupljeni novac će biti poslat ugroženima od poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.

– Očekujemo brojne goste, među njima i one iz zvaničnih institucija grada Salcburga i Austrije. Ovim putem bih se zahvalio svima na odzivu. U subotu nastavljamo fudbalski turnir, a uveče je na redu muzički program, bitno drugačiji nego u petak. Neka to ostane mala tajna. U nedelju smo planirali turnir za decu – ističe Jestratijević.

Neće nedostajati i pića. Poznati salzburški ugostitelj, naš zemljak koji vodi Mega Gril, pobrinuće se o gastronomiji. Biće tu i firma Tipico, a neće isostati ni pomoć Radničke komore i Socijaldemokratske stranke (SPO).
 

Poziv deci

Junajted ima selekciju do 9 godina i oni će u nedelju učestvovati na ovom turniru. U sklopu dnevnog programa organizovaće se i probni trening za zainteresovanu decu. Svi mogu da dođu i treniraju u ovom klubu. Za sledeću godinu su planirane selekcije uzrasta od osam i 10 godina. Radiće se, naravno, profesionalno kao i do sada. Treneri su spoj iskustva i talenta, a uslovi su vrhunski. Teren je besprekoran, kao i hala. – Obezbeđeni su i dresovi i još mnogo toga – ističu u Junajtedu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here