PROMO

Privrednici koji posluju u oblasti proizvodnje i prometa farmaceutskih proizvoda (lekovi, medicinska sredstva, dijetetski suplementi, kozmetički proizvodi), kao i u drugim oblastima vezanim za zdravlje, lečenje, rehabilitaciju, uključujući i oblast medicinskog turizma, do nedelje, 19. decembra, mogu da se prijave za učešće na 7. tematskoj nedelji Svetske izložbe „Ekspo 2020 Dubai“.

Sedmica „Zdravlje“ (medicinski turizam, kozmetika, spa…) koja će se održati od 30. januara do 2. februara 2022. godine u Dubaiju, odlična je prilika za istraživanje tržišta i svetskih trendova u ovim oblastima, za predstavljanje domaćih proizvoda i usluga, kao i prilika za pronalaženje partnera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i iz drugih zemalja, izlagača na Svetskoj izložbi, radi izlaska na druga tržišta.

Za učešće u nedelji „Zdravlje“ Privrednoj komori Srbije do sada su se prijavili proizvođači, uvoznici i distributeri medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kozmetičkih proizvoda, kao i pravni subjekti koji se bave istraživanjima i inovacijama u oblasti zdravlja, uključujući i rehabilitacione centre u oblasti banjskog i medicinskog turizma.

Učešće na Svetskoj izložbi je omogućeno uz povlašćene uslove, koji obuhvataju besplatnu avio kartu za čarter let Beograd-Dubai-Beograd, besplatne lokalne transfere, smeštaj po povlašćenim cenama u odabranim hotelima, kao i korišćenje Biznis haba PKS u slobodnoj zoni Južni Dubai (Dubai South).

Prijavljivanje je do 19. decembra, a zainteresovane kompanije treba da popune upitnike na engleskom jeziku i da ih pošalju na mejl: farmacija@pks.rs

Upitnici i detaljnije informacije dostupni su na linku: https://pks.rs/dubai-expo-2020

Pod sloganom ”Povezivanje umova, stvaranje budućnosti” (Connecting minds, creating the future) svetska izložba “Ekspo 2020 Dubai”, koja okuplja učesnike iz više od 190 država, počela je 1. oktobra 2021. i trajaće do 31. marta 2022. godine. Više informacija o izložbi na: https://www.expo2020dubai.com/

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here