Romi palili smeće i izazvali karambol

0

 

U dva odvojena udesa na Novom obrenovačkom putu, kod Ade Ciganlije u Beogradu, pet osoba je lakše povređeno. Uzrok nesreće je gust dim koji je kuljao iz obližnjeg nehigijenskog naselja, zbog čega se na putu nije videlo gotovo ništa. Prema rečima očevidaca, oba sudara u utorak uveče dogodila su se praktično u istom trenutku i istom mestu, samo u suprotnim pravcima. Glavni krivac je dodaju, gust dim zbog paljenja smeća u romskom naselju.
Nesreće su se dogodile na oko 200 metara od nadvožnjaka koji vodi ka Žarkovu. U pravcu ka Adi Ciganliji došlo je do lančanog sudara četiri vozila, pošto se prvo zaustavilo nasred puta zbog slabe vidljivosti, uključivši migavce. Na njega je naleteo automobil, koji ga je od siline udara bukvalno preleteo i čudom dočekao na točkove, a onda su ga u karambolu udarila još dva. U suprotnom smeru sudarila su se dva vozila.
Kako saznajemo povređena su tri muškarca i dve žene. Mladić od 24 godine zadobio je povrede glave i potkolenice, kao i devojka od 27 godina, kaže dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći. Ženi od oko 40 godina istegnut je vrat, muškarcu od 52 godine je povređeno lice, dok je peta osoba od takođe 52 godine polomila ključnu kost i povredila grudni koš.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here