Šefovi Device ne praštaju greške

0

psychichealerchristine.com
Možda vam ševof horoskop pomogne da se izborite sa njim
 

Ovan – pred vama je osoba brza, bučna i nestrpljiva. Verovatno se mnogo smeje, šali, ali isto tako posao drži u malom prstu. Ako ste spori i neuhodani, imaćete dosta problema s njim. Nikako ne pokušavajte da se ljubaznošću dodvoravate. Jedini lek je da dobro zapnete ili – bežite.

Bik – mislićete da je pred vama dobričina i da ni na šta ne reaguje. Stvara opuštenu atmosferu, s puno humora i muzike. Vodite računa, on se nikada ne suprotstavlja sve dok ne dođe do toga da mora da vam uruči otkaz.

Blizanci – može vas preplašiti njegova brzina, naročito kad primetite da radi po nekoliko stvari odjednom. Ako vas kritikuje, ne primajte previše lično, jer, možda će vam se već sutradan obratiti s pohvalom.

Rak – pre svega morate znati da on, bez obzira na poziciju, ne pripada poslovnom svetu. Radi jer mora da izdržava porodicu, tako da mu je posao nužno zlo. Korektan je i pošten šef, ali i veliko zlopamtilo. Očekuje urednost, disciplinu i tačnost.

Lav – vi ste podanik u njegovom carstvu. Ako posedujete sposobnosti koje njemu imponuju i ako umete da mu laskate, za vas u toj firmi neće biti zime. Ipak, budite spremni na to da će zasluge za vaš rad dobijati on.

Devica – budite savršeni i bićete omiljeni. Pošto je to nemoguće, onda se na vreme pripremite da će vas kritikovati za svaku sitnicu. Ako mislite da ćete nešto improvizovati i na taj način njemu podmetnuti, grdno se varate. Ovo je šef koji ne prašta greške. Ako uspete da mu se dokažete, budite spokojni jer će vas pošteno nagraditi.

Vaga – na prvom mestu važno je da budete tihi, pristojni i kulturni. Ovo je čovek koji voli da se konsultuje sa svima, od kafe kuvara do direktora. Neodlučan je, pa ga ne pritiskajte. Tamna strana njegovog šefovanja je teška mrzovoljnost od koje, kada je primetite, najbolje pobegnite.

Škorpija – od njega nećete ništa sakriti. Intuitivan je, a iznad svega najviše mrzi laž. Prema tome, najbolje je da ne pokušavate da ga šarmirate, već se odmah prihvatite posla. Budite sigurni da on sve vidi, i kada ste došli, i gde ste pošli, kao i koliko ste uradili.

Strelac – možda će vam se, u prvom trenutku, učiniti da je njegova vedrina pravi melem za radnu atmosferu, a onda će vas šokirati neotesanost i neuviđavnost kada vam bude saopštavao šta misli o vama. Prave strategije nema, ili ga trpite takvog kakav jeste, ili – bežite.

Jarac – pred vama je oličenje autoriteta. Strog i hladan izgled, naizgled je nezainteresovan za ono što radite. Budite sigurni da on drži sve konce u svojim rukama, jer, u pitanju je osoba koja je rođena za to. Pošto je, iznad svega, konzervativan, ako želite njegovu naklonost, svoj stil oblačenja i ponašanja prilagodite njemu.

Vodolija – jedna reč ovog šefa najbolje opisuje, a to je – nekonvencionalnost. Dakle, on je osoba koja je pukim slučajem na tom radnom mestu, a vi ćete najbolje proći ako ste iskreni, a uz sve to i kreativni. Od njega možete očekivati – neočekivano.

Ribe – teško ćete pratiti ovakvog šefa, jer i on sam sebe teško shvata. Ako je u fazi kreativne ćutnje, pustite ga i ne dirajte ga, jer, nakon toga stići će faza neverovatnog entuzijazma i raspoloženja. Odluke donosi srcem i previše je bolećiv na tuđu patnju. Zbog toga će vam, možda, biti teško da prihvatite veliki broj nesposobnih saradnika kojima je okružen. Oni su tu jer je njemu tako teško da nekome kaže – ne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here