Slave u svom dvorištu

0

Za Nemce, naše ljude i druge iz redova stranaca, već je postala tradicija da tokom dvodnevnog festivala obavezno svrate na feštu kod Kluba Jugoslovena 1976, jer se zna da se tu uvek nešto dobro pojede i popije. Kod gostoljubivih članova ovog kluba, atmosfera je uvek prijatna, prava domaćinska.

 

I Nemci u gostima

Tokom trajanja festa, na ručku su bili predstavnici grada i banke s kojom Klub uspešno sarađuje, ali i brojni poznanici i prijatelji iz Vajsenburga i okoline. I svi su se kućama vratili zadovoljni.

Potvrdilo se to i ove godine, jer je u subotu i nedelju više od šest stotina gostiju svratilo u veliku baštu našeg kluba gde su se na ražnju i roštilju pekli prasad, jagnjad i ćevapi. Uz to su se pila naša domaća pića u kombinaciji sa nemačkim pivom, a vredne članice Kluba Jugoslovena su po običaju pripremile dosta domaćih kolača i kafe.

Gostoprimstvo naših ljudi, počev od prve generacije i osnivača Kluba Jugoslovena Milana Vujmilovića, Velislava Simeunovića i Vojislava Gajdurovića, pa do Igora Nedeljkova, Bobana Filipovića i Miroslava Lazića koji danas vode klub, razlog je da se ovde rado dolazi na fest, ali i u drugim prilikama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here