Smaknuo ljubavnicu pred decom

0

Foto: Arhiva
 

Kako je utvrđeno, on je mecima iz pištolja ubio dve sestre, a potom počinio samoubistvo pucajući u glavu.

Za sada nisu poznati motivi koji su Spasovskog naterali da likvidira sestre. On je navodno bio u vezi sa Ristićevom, koja je iz prethodnog braka imala dvoje dece, devojčicu od sedam i dečaka od devet godina.

Nekoliko sati pre zločina, u poseti Ristićevoj došla je njena sestra. Htela je da se sa njom i decom pozdravi jer je trebalo da idu na odmor u Grčku. Ubrzo je na vrata pozvonio Spasovski.

– Otvorila je Biljana koja se upravo spremala da ide kući. Tada je među njima došlo do svađe jer sestre nisu htele da puste Igora u stan. On je gurnuo Biljanu i ušao u hodnik stana. Sa pištoljem u ruci počeo je da preti Nataši i traži da ne ide na odmor u Grčku. Kada molbe i pretnje nisu pomogle, uperio je cev pištolja prema Nataši i ispalio nekoliko metaka – kažu izvori iz istrage za medije.

Potom je ubio i njenu sestru, a kada je shvatio šta je uradio, prislonio je pištolj na glavu i povukao oroz. Sve to dešavalo se pred decom ubijene Ristićeve. Dečak je počeo da doziva u pomoć, a ciku i vrisku dece čule su komšije koje su pozvale policiju.

Spasovski je odranije poznat kao nasilna osoba. Ovaj nekadašnji bokser bio je zaposlen u agenciji za obezbeđenje osoba i lokala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here