pixabay.com

Kompanija Koka-kola saopštila je da će uskoro predstaviti novo piće “Coca Cola Spiced” sa ukusom maline i začina, kako bi pokušala da privuče kupce koji u poslednje vreme preferiraju napitke sa egzoticnim ukusima.

“Coca Cola Spiced”, prema navodima kompanije, spaja stari ukus koka-kole sa novim dodacima i biće dostupan i u verziji bez šećera kada se za nekoliko nedelja pojavi u prodavnicama u SAD i Kanadi, prenosi Si-En-En (CNN).

“Prodaja aromatizovanih gaziranih pića, generalno gledano, već godinama raste brže od prodaje koka-kole, na šta utiče rastuća multikulturalna populacija u SAD”, rekao je urednik i izdavač časopisa Beveridž dajdžet Duan Stenford.

Prodaja tradicionalne koka-kole, koka-kole bez šećera i dijetalne koka-kole u 2022. godini u Severnoj Americi povećana je za samo jedan odsto, dok je tržište gazirane vode i sokova poraslo za tri odsto.

Koka-kola ne dodaje često ukuse svojoj liniji pića, a prethodno je izbacila na tržište kolu sa ukusom trešnje i vanile.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here