Srebrni “orlovi” ponovo na okupu!

0

Spremni za klupske obaveze: Kalinić, Bjelica, Bogdanović, Teodosić i Jović

 

Prošlog ponedeljka u ovo vreme priređen im je veličanstveni doček ispred Skupštine Beograda. Od utorka su počeli da se priključuju svojim klubovima, a već danas je više od polovine naših "srebrnih" košarkaša ponovo na istom mestu!

Okupio ih je "Glorija kup" u Istanbulu, daleko najjači pripremni turnir ovog leta, na kome učestvuje šest evroligaša, uključujući Crvenu zvezdu Telekom.

 

Crveno-beli su u grupi sa CSKA (utorak, 19.15) i Fenerbahčeom (sreda, 19.15), dok drugu grupu čine Efes, Olimpijakos i Unikaha.

 

Pored Nikole Kalinića i "sveže" potpisanog Stefana Jovića u crveno-belom dresu, tu su još Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović iz Fenerbahčea, Miloš Teodosić iz CSKA, Nenad Krstić trebalo bi da debituje za Efes, a Stefan Marković za Unikahu.

Od ostalih vicešampiona sveta, bez kluba je samo veteran Raško Katić.

 

Miroslav Raduljica nastaviće karijeru u Kini, Vladimir Štimac u Bajernu, Stefan Birčević u Estudijantesu, a Marko Simonović u Ortezu.

 

Sve utakmice "Glorija kupa" prenosiće na svojim kanalima Sport klub i biće to sigurno odlična najava onog što ćemo gledati u novoj sezoni

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here