Srpska misica: Pobediću, sigurna sam

0

Zvanično najlepša Srpkinja: Milica Vukliš
 

Zvanično najlepša Srpkinja Milica Vukliš (20) već je u Londonu na pripremama za Izbor za mis sveta.

 

– Očekujem pobedu, ali ne želim da zvučim pretenciozno, već hoću da kažem da sam dala sve od sebe da se na najbolji način spremim u proteklih godinu dana, otkad sam pobedila na domaćem izboru. Sigurna sam u sebe. Samouverena sam i talentovana za više stvari, što se i traži na svetskom izboru – kaže za "Blic" Milica, koja se trenutno na kladionicama nalazi među deset favoritkinja.

 

Beli anđeo

Milica je poklonila ikonu Belog anđela porodici ubijene mis Hondurasa.
– Najemotivniji trenutak bila je komemoracija za tragično nastradalu mis i njenu sestru. Porodici nastradalih poklonila sam ikonu Belog anđela – kaže misica.

Ona se sa dobrim sportskim rezultatima izborila za ulazak u uži izbor na takmičenju za mis sporta, koji uz još nekoliko izbora prethodi finalnom. Milica govori engleski jezik, a talentovana je za ples i glumu, što je prepoznao i Radoš Bajić i dao joj ulogu mlade partizanke u seriji koju će snimati na proleće.

 

Ipak, Miličin najjači adut je ikonopis, kojim će se predstaviti na izboru za talenat.

 

– Napravila sam prezentaciju rada svoje ikone koju ću pokazati na sceni. Na humanitarnoj večeri ponudiću je na aukciju. Organizatori takmičenja su prijatno iznenađeni ovim talentom, a verujem da će i žiri to prepoznati kao poseban dar – kaže misica, koja se bavi i humanitarnim radom.

 

Srpkinja kaže da se već sprijateljila s lepoticama iz celog sveta i da će sa svima sigurno ostati u kontaktu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here