pixabay.com

Iako neki ljudi ne pridaju značaj snovima, oni nam, tvrde mnogi, ipak ukazuju na neke stvari.

Naime, neka istraživanja pokazuju da su snovi odraz naše podsvesti i mogu da nas upozore na određene okolnosti.

Snovi su nepredvidivi i ne možemo da biramo šta ćemo sanjati, te se tako mnogima u snovima pojavi krava. Snovi o ovoj domaćoj životinji mogu imati širok spektar tumačenja jer je deo mnogih kultura i sistema verovanja, piše alicaforneret.

Bela krava

Ovo je sjajan san, posebno za ljubavnike i putnike. Bela je boja povezana sa čistoćom i dostojanstvom i boja je koja predstavlja nove početke.

Videti belu kravu u snu predskazuje početak nove avanture. Možda novi posao ili automobil ili telefon za koji ste štedeli. Može predstavljati i početak nove veze sa nekim za kim ste čeznuli. Možda ćete se veriti ili venčati.

Crna krava

Sanjati da vidite crnu kravu predskazuje period mraka i žalosti i mogao bi biti znak da će vas uskoro zadesiti težak period života. Možda gubitak voljene osobe, imovine ili potpuni gubitak sebe. Trebalo bi da izbegavate da rizikujete.

Smeđa krava

Smeđa boja simbolizuje neplodnost i nedostatak života. Sanjati smeđu kravu može značiti da doživljavate prazninu u životu.

Sanjati svetlo smeđu kravu može značiti da vam je dosadila monotonija i da ste aktivno u potrazi za avanturom. Videti kravu sa normalnom braon bojom može značiti da ste tužni i veoma usamljeni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here