Stanino srce je izdržalo

0
Iz Amerike na slavlje: Katlen i Zoran Kostić
 

Naime, porodica Kostić, koja je jedna od najaktivnijih u klubu, donirala je hranu za ovu proslavu i ujedno je bilo planirano da proslave dolazak sina Zorana sa studija u SAD (Boston). Međutim, nekoliko dana uoči proslave majčino srce se potreslo kada je posle osam godina ponovo videla sina Zorana, koji se u međuvremenu oženio Amerikankom meksičkog porekla, Katlen (rođena Rodrigez del Pelprado) i zaposlio u Americi. Ona je doživela infarkt i samo zahvaljujući brzoj intervenciji nadležnih hitnih zdravstvenih službi sprečeno je ono najgore.

Pozdravio goste: Predsednik udruženja Milenko Stakić

Uprkos nemilom događaju slavlje nije odloženo, već u malo napetoj situaciji i strepnji zbog onog što se desilo jednom od njihovih najaktivnijih članova upriličeno je u klupskim prostorijama udruženja. Goste, članove i simpatizere je pozdravio predsednik udruženja Milenko Stakić.
Poželeo im je lep i ugodan provod i upoznao sa donacijom i pehom koji se prethodnih dana desio familiji Kostić. Posle zajedničke večere priređeno je veselje. Za dobar štimung pobrinuo se muzičar Irfan Selmanović. Uz njegove pesme i kola igralo se i pevalo do kasno u noć. Slavlju su prisustvovali skoro svi članovi familije Kostić.

Uspešan oporavak

Pedesetosmogodišnja Stana Kostić se posle infarkta i hiruškog zahvata uspešno oporavlja. Ona se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru u Leverkuzenu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here