Strog otac pun ljubavi

0

Ivan Bosiljčić ističe da je malo tvrđi roditelj od svoje supruge, pevačice Jelene Tomašević Bosiljčić, ali je siguran da će mu sada dvoipogodišnja kćerka Nina biti jednog dana zahvalna što je autoritet.
– Nisam ja stroži od Jelene. Kažu da su očevi slabi na kćerke, i ja sam ponekad. Po meni je najbolja definicija oca biti strog, ali pun ljubavi. Inače, Nina je društvena, vrlo živa i poslušna. Najvažnije je to što se svakog jutra budi radosna. Jelena i ja se trudimo da budemo dobri roditelji. Moja majka je vaspitač, među prijateljima imamo dečje psihologe, ali to dete je stvarno uvek korak ispred nas. Ona nama zadaje teme na kojima treba da radimo, tako da smo uvek u niskom startu – kaže Ivan Bosiljčić za beogradske medije.
Glumac ističe da je nositi se s pritiskom javnosti proces koji neprestano traje.
– Podsećamo jedno drugo da je to opsena. I da pritisak koji je trenutno na nama sutra već može otići na nekog drugog. Faze kad se negativan fokus baci na nas samo treba istrpeti, jer su privremene. Euforije i histerije su prolazne. Od toga se treba braniti, jer smo mi ovde pre svega da bismo mirno trajali i kreirali za publiku.
Ivana na jesen očekuje premijera serije "Urgentni centar" u kojoj glumi pedijatra Nemanju Arsića?
– Ta uloga je bila nešto novo za mene. U građenju lika pomoglo mi je, pre svega, što sam bio u dobroj glumačkoj ekipi. Kad glumiš doktora, to je kao da igraš vojnika, monaha ili pesnika. Ta profesija nosi u sebi nešto herojsko. Imali smo velike pripreme na VMA, u Kliničkom centru, KBC Bežanijska kosa i KC "Dragiša Mišović", gde smo susretali razne karaktere doktora i medicinskih sestara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here