Trener Rada iz zdravstvenih razloga propušta baraž

0

Stevan Mojsilović
 

"Strateg ‘građevinara’ se požalio na kardiološke probleme nakon utakmice sa Voždovcem (u prošlu sredu) i medicinsko osoblje je nakon detaljnog pregleda ustanovilo ozbiljne srčane anomalije i preporučilo gospodinu Mojsiloviću terapiju koja ne sme uticati na pogoršanje zdravstvenog stanja", navodi se u saopštenju na sajtu Rada.

 

"S obzirom da su današnji pregledi potvrdili da je zdravstvena sitaucija gospodina Mojsilovića izuzetno alarmantna i da je preporuka pored terapije i strogo mirovanje, sa žaljenjem konstatujemo da on neće moći da pruži doprinos svojim prisustvom na utakmicama protiv Metalca", dodaje se.

 

Fudbaleri Rada u nedelju od 17 časova u Gornjem Milanovcu igraju protiv Metalca, prvu utakmicu baraža za opstanak u Super ligi Srbije. Revanš je na programu u sredu 4. juna od 17 časova na Banjici. Rad je prvenstvo završio na 14. mestu, a Metalac je osvojio treće mesto u Prvoj ligi Srbije. Fudbalski klub Rad poželeo je svom treneru brz oporavak i najavio pregovore o nastavku saradnje. Mojislović je krajem marta preuzeo Rad nakon što je otpušten Aleksandar Janković, a njegov zadatak je bio da sačuva Radu mesto u eliti.

"Po okončanju baraža prestaje ugovor o angažovanju trenera, a rukovodstvo kluba iz Crnotravske ulice najavljuje početak pregovora o potencijalnoj saradnji sa Stevanom Mojsilovićem", navodi se u saopštenju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here