Vesti

0

 

X Napadnuta devojčica kod Mladenovca

NAPASNIK IZBEGAO LINČ

M. S. (40) iz Kovačevca kod Mladenovca uhapšen je pod sumnjom da je napao devojčicu od devet godina, koja se vraćala sa sestrom i drugaricama iz osnovne škole u ovom mestu.
Kako saznajemo, napasnik koji je bio pijan, prvo je pratio grupu devojčica, a onda im prišao i tražio upaljač. Onda je tražio novac, a kada su rekle da nemaju, oteo je ovoj devojčici ranac, pa je ona pala i povredila se. Nasilnik se potom sapleo i pao preko nje. Druge devojčice su počele da vrište, pa su se meštani okupili i gotovo linčovali M. S. koji je samo zahvaljujući policiji koja je ubrzo stigla izvukao živu glavu.

X Krivolov kod Gradiške

RIBU LOVIO STRUJOM

Policija je uhvatila na delu B. K. dok je pokušavao da ulovi ribu uz pomoć struje. On je uhapšen u krivolovu u naselju Bok Jankovac na Savi. Kada je ugledao policiju, on je u reku bacio deo ribe, ali su policajci na čamcu našli četiri ribe od po 40 kilograma.

X Nesreća u Zrenjaninu

UDAVIO SE STUDENT

Telo muške osobe nađeno je u jezeru koje se nalazi u centru Zrenjanina. U pitanju je student star 25 godina, koji se dve večeri pre nego što je nađen sa prijateljem kupao u ovom jezeru. Odjedanput je nestao pod vodom, a slučaj je prijavljen tek sutradan. Spasilačke ekipe su bezuspešno tragale za telom sve dok se nije pojavilo na površini.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here