VESTI

0

Incident na Palama

UPUCALA SE MUŽEVLjEVIM PIŠTOLjEM

C. D. se ranila u potkolenicu pucajući iz službenog pištolja svog supruga, zaposlenog u Policijskoj stanici Pale. Incident se dogodio u naselju Gornje Pale, kada je policiji prijavljeno da je došlo do samoranjavanja ove žene koja je pucala iz pištolja supruga C. Č, saopštila je policija Istočno Sarajevo.
Ona je izjavila kako je prvo pila alkohol, te da je potom od supruga koji je spavao uzela pištolj. Dok ga je držala u ruci on je slučajno opalio, a projektil joj je naneo lake povrede desne potkolenice.

Hapšenje kod Boljevca

PREKUCAVALI BROJEVE ŠASIJA
NA STRANIM AUTOMOBILIMA

U okolini Boljevca policija je otkrila radionicu u kojoj su prekucavani brojevi šasije motora automobila dovezenih iz inostranstva. Zaplenjeno je osam automobila nemačke proizvodnje, a nađen je i alat za prekucavanje šasija, falsifikovane registarske tablice i lažne saobraćajne isprave. Privedeni su L. V. (45) i D. L. (45) iz Paraćina, kao i D. K. (30) iz Boljevca. Policija sumnja da su oni preprodali veći broj automobila sa lažnim brojevima šasija.

Nesreća kod Prijedora

SPRŽIO GA STRUJNI UDAR

Radojica Topić (56) iz sela Busnovi kod Prijedora poginuo je od strujnog udara u svojoj kući. Njega je našla supruga u podrumu. On je navodno popravljao električnu kosilicu za travu kada je došlo do strujnog udara zbog kvara na električnom kablu. Odmah je prevezen do prijedorske bolnice, gde su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Privođenje u Nišu

UKRAJINAC DILOVAO DROGU

Policija u Nišu uhapsila je državljanina Ukrajine, čiji identitet za sada ne saopštava, zbog sumnje da je dilovao drogu. On je privremeno boravio u Nišu kao student. Pretresom njegovog stana policija je našla 20 paketića sa heroinom. Kako se sumnja, on je drogu spakovao radi dalje prodaje, a u svakom od njih je bilo po pola grama heroina.

Lopovluk u Novom Gradu

KRAO NOVAC IZ CRKVE

S. A. iz Dervente osumnjičen je za krađu iz crkve i za pokušaj krađe u jednom restoranu u Novom Gradu, saopštila je prijedorska policija. On je provalio u crkvu u Novom Gradu iz koje je ukrao 25 KM. Pokušao je da provali i u jednu kafanu, ali ga je policija otkrila i uhapsila.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here