Vesti

0

 

XHrabrost u Topoli

POLICAJAC SPREČIO PLjAČKU

Z. S. policajac iz Topole sam je sprečio pljačku u selu Jarmenovci, iako je bio van dužnosti. On je od meštana saznao da je u toku obijanje lokalne pošte, pa je zatekao dvojicu pljačkaša, V. V. (24) i M. V. (34) iz Gornjeg Milanovca, kako pokušavaju da obiju čeličnu kasu u kojoj se nalazio novac za isplatu penzija.
On ih je potom uhapsio, a na saslušanju se saznalo da su njih dvojica obili još tri pošte u Gornjem Milanovcu i okolini iz kojih su odneli veću količinu para.
 

XLopovluk u Nišu

UKRAO 25 VENČANICA

Lopova koji je tokom noći između 6. i 7. maja provalio u butik za prodaju i iznajmljivanje venčanica u centru Niša, uhapsila je policija iz ovog grada. U pitanju je M. M. (29) iz niškog prigradskog naselja Deveti maj. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor.
M. M. je provalio u ovaj lokal i iz njega ukrao 25 venčanica. Odneo ih je do automobila i pobegao. Procenjuje se da je ukupna vrednost ukradenih venčanica oko 200.000 dinara.

M. T.
 

XHapšenje u Beogradu

UBIO POSLOVNOG PARTNERA

Nebojša I. (28) je uhapšen pod sumnjom da je ubio Miloša Zenovića (25), saopštio je MUP Srbije. Njih dvojica su bili poslovni partneri, ali je došlo do svađe koja se završila ubistvom. Nebojša I. je kako se sumnja pretukao i zadavio Zenovića u iznajmljenom stanu u Beogradu, iz kog je odneo 1.000 evra i mobilni telefon pomoću kog je nađen.
Zenović je od roditelja nasledio stan u Budvi koji je prodao i kupio drugi u Beogradu. Sa Nebojšom I. je novac uložio u teretanu, koja je loše poslovala, pa su je zatvorili, ali je Nebojša I. tražio svoj deo para.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here