Vučić: Tukli su mi brata dok je držao ličnu kartu

0

Aleksandar i Andrej Vučić
 

Novi snimak

”Blic” tvrdi da postoji snimak na kome se navodno vidi kako žandarmi više od 10 minuta tukli Vučića, Predraga Malog, brata gradonačelnika Beograda Siniše Malog i pripadnike obezbeđenja.

”Imam snimak da su se legitimisali. Državni organi imaju snimak. Ali više neću ništa o tome da pričam”, rekao je Vučić.

 

On je rekao da mržnju prema njemu "ne treba širiti na njegovu porodicu". Premijer je dodao da je prebijanje počelo dok je njegov brat Andrej držao ličnu kartu u ruci, navodi ”Blic”.

 

”Išao je kod oca i majke, u Krunsku ulicu koja je na 50 metara odatle”, dodao je Vučić, i dodao da neće da dokazuje ništa, pogotovu "kada mu neko ubija brata".

 

Premijer je dodao da ljudi koji su bili u obezbeđenju njegovog brata su bili odgovorni, i nisu uzvratili "iako su bili naoružani".

 

"Uskoro rezultati istrage o prebijanju Vučića"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je u utorak da će uskoro biti završena istraga o prebijanju premijerovog brata i da će po njegovom okončanju javnost biti obaveštena o svim detaljima.

 

"Obaveštavam javnost da je istraga o slučaju u kojem je pretučen brat predsednika Vlade uveliko u toku i da očekujem da će najdalje naredne nedelje biti okončana", navodi se u izjavi Stefanovića.

 

"Kada se istraga završi, pružićemo javnosti sve činjenice vezane za ovaj slučaj, a do tada očekujem da niko više neće iznositi bilo kakve tvrdnje, proverene ili neproverene, pošto to može samo da šteti istrazi. Policija će u ovom slučaju blisko sarađivati sa tužilaštvom", naveo je ministar.

 

Pročitajte još:

* Vučić petučen jer nije hteo da se legitimiše
* "Žandarmi koji su prebili Andreja Vučića će biti suspendovani"
* Snimak prebijanja Vučićevog brata
* Pretučen brat Aleksandra Vučića

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here