Vujošević: Znamo šta nas čeka u Barsi

0

 

Strateg Partizana je istakao da je katalonska ekipa najkvalitetniji tim u Evropi i da bi Barselona trebala da osvoji ovogodišnju Evroligu.

 

"Radi se o sjajnoj ekipi koja ima sve ono što je neophodno za osvajanje trofeja – veliki fond kvalitetnih igrača, odlično uklopljeni sistem i sjajnu atmosferu", rekao je Vujošević.

 

Partizan je naneo jedini poraz Barseloni u Evroligi, pošto su "crno-beli" u drugom kolu Grupe E pobedili Katalonce 67:66.

 

"Znamo šta nas čeka u Barseloni. Voleo bih da Panatinaikos odigra protiv Marusija pošteno kao u Beogradu prošle sedmice", istakao je Vujošević.

 

Utakmica između Panatinaikosa i Marusija biće odigrana u četvrtak od 18,00 časova. Od 20,45 sati igraće Barselona i Partizan. Beogradskom klubu je za siguran plasman u četvrtfinale Evrolige neophodna pobeda nad Barselonom. U slučaju poraza "crno-belih" u Barseloni, biće potreban trijumf PAO nad Marusijem.

 

"Neshvatljivo mi je da je Evroliga za naš meč sa Barselonom delegirala dva grčka arbitra, ako se ima u vidu da se Partizan bori sa Marusijem za plasman u četvrtfinale. Ne bi bilo dobro ako je to greška, a još gore je ako je u pitanju nečija tendencija", istakao je Vujošević i dodao:

 

"Pošto će se meč u Atini završiti neposredno pred početak našeg okršaja u Barseloni, znaćemo na čemu smo. Iskreno, voleo bih da Panatinaikos pobedi, pošto bi nas to rasteretilo. Bez obzira na ishod meča u Atini voleo bih da protiv Barselone odigramo maksimalno motivisano".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here