Za poplavljene više od 30.000 franaka!

0

Članovi Udruženja Prnjavorčana
 

Težište je pri tome, prema rečima predsednika udruženja Radenka Simića, dato na prikupljanju finansijskih sredstava, jer "za novac se i u Republici Srpskoj može kupiti sve što je potrebno, a na taj način se pokreće i tamošnja privreda".

 

Akcija se nastavlja

Akcija prikupljanja finansijske pomoći se nastavlja i dalje, a svi oni koji to žele mogu se pridružiti svojim uplatama na konto ovog udruženja:
VEREIN DER BÜRGER AUS PRNjAVOR IN DER SCHWEIZ
Konto – Nr. 89-842544-3
IBAN: CH46 0900 0000 8984 2544 3

– Udruženje se dopisom obratilo na mnoge adrese u Švajcarskoj i kao rezultat toga je i iznos veći od 30.000 franaka koji je do sada uplaćen na konto našeg udruženja. Tokom predstojećih letnjih odmora uprava udruženja će obići poplavljena područja u Republici Srpskoj, kako bismo na licu mesta stekli sliku o pravom stanju i utvrdili prioritete. Na osnovu prikupljenih utisaka i podataka uprava će posle godišnjih odmora predložiti udruženju gde i na koji način će prikupljena sredstva biti usmerena – kaže Radenko Simić, predsednik ovog udruženja i dodaje:
– Ovom prilikom želim posebno istaći članove uprave našeg udruženja Desimira Kitića, Duška Drinića, Dragana Gajića i Peru Bojanovića, koji su svojim radom i trudom izuzetno doprineli da ova naša akcija bude uspešna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here