Za zdravlje naše Sofije

0

Majka Vesna i otac Svetozar su zbog toga srećni, iako su ih lekari upozorili da je priroda bebine bolesti takva da su uvek moguća neželjena iznenađenja. Novu podršku naporima porodice Šušić dali su opet čitaoci "Vesti" iz Australije: 100 AUD poslali su Jovanka, Gorica i Jelena Avramović iz Melburna, a 150 AUD je darovala anonimna porodica iz Kanbere.

 

U beogradsko dopisništvo nedavno je stigao i prilog od 50 evra 36-godišnje medicinske sestre iz Beograda, plemenite Maje Golubović, majke troje dece a koja je sudbinu Sofije pratila preko portala "Vesti". Ovaj mali dar od srca predao je njen suprug Davor Golubović, komercijalista. Prilog nam je još draži jer znamo da se u naše akcije sve više uključuju i sugrađani iz Srbije, a ne samo zemljaci iz dijaspore.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here