Želje velike, odziv mali!

0

 

 


Na stadionu Enghave škole u danskom Frederiksverku održan je kros RTS-a. Tradicionalnu sportsku manifestaciju su ove godine organizovali Srpsko udruženje Halsnes iz Frederiksverka i Unilines- Espergaerd turist, generalni sponzor krosa RTS-a u Danskoj. Međutim, ni idealan sunčan dan nije bio dovoljan za masovan odziv dece i roditelja.
Kros je otvorila Gordana Petrović, predsednica Udruženja, a potom se takmičarima i roditeljima obratila i Jasmina Kljajić-Veselinović, konzul srpske ambasade u Kopenhagenu.
U fer i sportskoj atmosferi, uz podršku roditelja i ljubitelja atletike, pobednici u deset održanih trka bili su: Martin Mirković, Stefani Broskić, Emil Marinović, Aleksandra Dodiković, Nikolaj Isaijević, Vafa Zadula, Vafa Vagma, Tanja Ignjatović, Stefan i Filip Radović. I ovoga puta je održana i trka roditelja. Najbrži su bili Dejan Broskić i Gordana Petrović.
Posle takmičarskog dela, program je nastavljen dodelom pobedničkih pehara i diploma za sve učesnike. Na kraju odabrani su i putnici za Kamp RTS-a za decu iz dijaspore, koji će se 28. i 29. juna održati u Valjevu. Optimistički i sa velikim očekivanjima put Srbije kreću: Stefani Broskić, Martin Mirković, Ivana
Živković, Tanja Ignjatović, Nikolaj Isaijević, Stefan i Filip Radović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here