Baton: Presrećan sam

0

"Zaista, ovo je veliki dan za mene i moj tim. Ostvario sam prvu pobedu od dolaska u Meklaren i jako sam srećan zbog toga. Naravno, još je važnije da je ekipa delovala dobro. Hvala svima u Meklarenu, koji su zaslužni za današnji rezultat. Bilo je teško završiti trku. Fetel je bio ubedljivi lider, ali stvarno ne znam šta mu se desilo i iz kog razloga je odustao. U svakom slučaju, na nama je da nastavimo sa napornim radom i u nastavku sezone. Očekujem još bolje rezultate", rekao je Baton na konferenciji za medije posle trke.

 

Drugoplasirani Robert Kubica iz Renoa smatra da je njegov rezultat posledica raznih dešavanja na stazi.

 

"Naravno da sam zadovoljan ostvarenim, ali trebamo da budemo realni. Naš bolid ove sezone ne može da parira Ferariju, Meklarenu i Red Bulu i očekujem da se borimo za četvrto mesto u šampionatu. Ipak, iz ove trke moramo da izvučemo ono najbolje i time se vodimo u nastavku šampionata", izjavio je Kubica.

 

Felipeu Masi je treće mesto na današnjoj trci najbolji plasman od kada se takmiči u Australiji.

 

"Nikada nisam bio bolje plasiran od šeste pozicije. Dobro je da smo imali bar jedan bolid na podijumu. Žao mi je što i Alonso nije imao bolji rezultat. Sa druge strane, treće i četvrto mesto nije loš rezultat. Mislim da imamo još mesta za napredak. Već za sedam dana u Maleziji imamo priliku da opet jurimo pobedu", poručio je Brazilac.

 

Naredna trka, treća u sezoni, voziće se već narednog vikenda u Kuala Lumpuru za Veliku nagradu Malezije.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here