FULEKO JAVLjA

0

 

 

Markez ispisao istoriju

Rafael Markez je na meču sa Kamerunom ušao u istoriju pošto je kao kapiten predvodio Meksiko na rekordnom četvrtom Svetskom prvenstvu!
Ovaj iskusni defanzivac, koji danas ima 35 godina, prvi put je bio kapiten Meksika na Mondijalu 2002. godine,a zatim i 2006, 2010. i ove godine. Markez je bogatu karijeru počeo u Atlasu, nastavio u Monaku, Barseloni i Njujork Red Bulsima, a sad je član Leona. Meč protiv Kameruna bio mu je ukupno 121. u dresu nacionalnog tima.

Otkriveno 50 lažnih ulaznica

FIFA je objavila da 50 ljudi nije moglo da uđe na otvaranje Svetskog prvenstva jer su imali lažne ulaznice. Direktor marketinga FIFA Tjeri Vejl kazao je da je reč o "profesionalnim falsifikatima", a ne "jeftinim imitacijama napravljenim u fotokopir mašini". Prema njegovim rečima, u Brazilu ima još mnogo takvih ulaznica.
– Čak i za nas je komplikovano da vidimo da li je ulaznica prava ili lažna. Izuzetno je teško prepoznati falsifikate – rekao je Vejl.
On je dodao da bi neke utakmice mogle da budu veća meta falsifikatora, ali nije želeo da kaže o kojim se susretima radi.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here