Generalna proba Crvene zvezde protiv Olimpika u Marseju

0

 Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović
 

Izabranici Nenada Lalatovića se nalaze u Belgiji, gde su u sredu igrali nerešeno sa Genkom (1:1), a sledeći ih očekuje duel sa Mehelenom. Zatim slede provere sa Hanoverom i Vašašom, dok je najjača konotrola u pripremnom periodu predviđena za 2. Ili 3. avgust protiv francuskog velikana.
„Ekipa sjajno radi, momci su fenomenalni i ja sam jako ponosan na njih. Sleduje nam Mehelen, posle toga ćemo igrati protiv Hanovera, pa protiv mađarskog Vašaša, a generalna proba će biti najverovatnije protiv Olimpika iz Marselja, i to u Francuskoj“, rekao je trener crveno-belih Nenad Lalatović.

Crvena zvezda je trebalo da ima generalnu probu protiv Borusije iz Dortmunda, ali od tog meča nema ništa, jer klubovi nisu uspeli da postignu dogovor oko termina. Sad su u prvom planu Francuzi, a do duela sa njima šef struke Zvezde se nada da će lista novajlija biti proširena.
„Da bismo tu pokazali kvalitet i da bih bio prezadovoljan, moramo dovesti još četiri igrača što pre jer meni je veoma bitno da na svakoj poziciji u timu imam po dva igrača i da oni ravnopravno konkurišu za mesto u prvih 11 jer jaka konkurencija donosi i bolji trening“, rekao je Lalatović.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here