Horoskop

0

OVAN
Prisustvujete neobaveznom druženju sa ljudima sa kojima radite. Razmena ideja i mišljenja mogu biti dobar uvod u buduće prijateljstvo.
SAVET: otvorite se za nove ideje.

BIK
Čini vam se da ste postali ravnodušni. Obratite pažnju, od jednog starog prijatelja stiže vest koju možete iskoristiti kao dobru poslovnu priliku.
SAVET: obuzdajte nervozu.

BLIZANCI
Na pomolu je interesantna ponuda koju će vam dati osoba s kojom ste nekada sarađivali. Ne zalećite se jer će realizacija plana ići mnogo sporije nego što vam se čini.
SAVET: nije dan za važne odluke.

RAK
Nemate dovoljno mogućnosti da ispunite sve potrebe koje su vam neophodne. Mogu vas namučiti problemi u polju komunikacije, usporite tempo.
SAVET: pažljivo u saobraćaju.

LAV
Očekujete da drugi ljudi organizuju vaš dan. Pravo vreme je za kućne poslove i dovršavanje zaostalih obaveza koje nisu bile previše hitne.
SAVET: posvetite više vremena sebi.

DEVICA
Niste dovoljno produktivni da biste postigli sve što ste planirali. Popodne možete iskoristiti za druženje, naročito ako se u okruženju pojavio neko iz prošlosti.
SAVET: iskoristite slobodno vreme za opuštanje.

VAGA
Pokrećete se samo ako je to u cilju dokazivanja vaše nadmoćnosti. Kada su u pitanju rutinske radnje, vaša nezainteresovanost može sve upropastiti.
SAVET: umirite tempo.

ŠKORPIJA
Previše ste kritički nastrojeni pa se zbog toga suočavate sa lažima. Preispitajte sebe, možda ste svojim postupcima baš vi tražili da budete prevareni.
SAVET: ne opterećujte želudac.

STRELAC
Mogući su problemi u komunikaciji kao i opasnost od povređivanja. Budite oprezni na ulici i izbegavajte gužve i zagušljiva mesta.
SAVET: pazite šta potpisujete.

JARAC
Gubite vreme u preispitivanju šta ste u prošlim aktivnostima mogli drugačije da uradite. Okrenite se bližnjima i poslušajte savete jer su dobronamerni.
SAVET: plivanje ili boravak pored vode može vas okrepiti.

VODOLIJA
Može se desiti da vas neko uvuče u neprijatan razgovor čija je tema nešto što je neprijatno. Iako vam je sve jasno, najbolje je da mišljenje zadržite za sebe.
SAVET: budite umereni u hrani i piću.

RIBE
Završavate poslove koje je neko drugi trebao da obavi. Ako se mudro organizujete i u akciju uključite još nekog vaš trud će biti bogato nagrađen.
SAVET: izbegavajte alkohol.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here