Interpolova potraga za Tijanom

0

Za nestalom Tijanom Jurić (15) iz Bajmoka raspisana je takozvana žuta Interpolova potraga. Ova potraga izdaje se za nestalim osobama i distribuirana je svim policijama sveta. Nepoznanica oko nestanka ove devojčice naterala je srpske vlasti da potraže pomoć Interpola.
U opisu nestale Jurićeve navodi se da je visoka 1,72 metra, braon kose i plavih očiju, sa opisom ožiljaka i obeležja koja ima na telu. Dodaje se i da svako ko ima bilo koju informaciju o ovoj devojci treba odmah da obavesti lokalnu policiju ili Generalni sekretarijat Interpola u Lionu.
Misterija nestanka Jurićeve i dalje je glavna tema razgovora u ovom bačkom mestu. Prema informacijama medija, na veštačkom noktu koji je ispao devojčici, nađenom zajedno sa jednom njenom patikom, otkriveni su tragovi DNK, pa će se njihovom analizom utvrditi da li pripadaju osobi koja je našla nokat ili eventualnim otmičarima.
Vatrogasci su uz pomoć građana ispraznili sve kanale u okolini Bajmoka, kako bi utvrdili da se možda njeno telo ne nalazi u nekom od njih. Ispitane su sve osobe koje su se videle sa njom dana kada je nestala nakon što je sa društvom posetila lokalni turnir u malom fudbalu.
Njen otac Igor Jurić, koji radi kao fudbalski trener u Belgiji, kaže da su policiji dali sve informacije o Tijani, ali da uprkos tome što su najbolji stručnjaci uključeni u potragu i dalje se ne zna njena sudbina.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here