Istočna Švajcarska: Dočeci u halama

0
Fotografija sa prošlog dočeka u Roršaherbergu
 

Tako će Košarkaški klub Korać iz Ustera će slaviti najluđu noć u Štadhofsali (Theaterstr. 1 – 8610 Uster).

– Zbog velikog broja gostiju doček Nove godine organizujemo u gradskoj hali u Usteru. Za sada ima još mesta, ali će to posle katoličkog Božića biti popunjeno. Ako neko još nije odlučio gde će sa familijom za doček, uvek može da nam se pridruži – kaže Miško Korać predsednik Košarkaškog kluba Korać iz Ustera.

Članovi Demokratskog kluba iz Minhvilena i njihovi najluđu će noć dočekati u Mercvekhali (Goldacherstr. – 9404 Roršherberg).

Lucern i Valizelen

Doček Nove godine organizuju i KUD Ras iz Lucerna u Banofsali (Bahnhofstr. 3 – 6102 Malters) te klub Ataše iz Valiselena, koji će slaviti u klupskim prostorijama (Genjerbehallenstr. 4 – 8304 Walliseellen)

– Zbog velikog interesovanja iznajmili smo veliku salu u Roršaherbergu. Za ovu priliku smo angažovali pevače Ćanu i Radeta Lackovića. Imamo više od 350 prijavljenih članova i prijatelja našeg kluba, a verujem da će sa decom na slavlju biti i više od 500 duša – kaže Gordan Krajišnik, predsednik Srpskog demokratskog kluba iz Minhvilena.

Srpski kulturni klub "Sveti Sava" iz Altštetena doček kao po običaju organizuje u klupskim prostorijama (Tiefenackerstr. 49 – 9450 Altšteten).

– Kod nas možda ima još koje mesto. I, ako se neko pojavi u poslednji čas, naći će se još mesta – ističe Ljubiša Mirić, predsednik Srpskog kulturnog kluba "Sveti Sava" iz Altštetena.

Kulturno-umetničko društvo "Vuk Karadžić" iz Roršaha slaviće u klupskim prostorijama (Lowenstr. 59 – 9400 Rorschach).

– Za sada mesta još ima, ali iz iskustva znam da će u novogodišnjoj noći biti sve popunjeno -veli Srđan Milutinović, član Uprave i jedan od organizatora dočeka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here