Foto: Fejsbuk
Jovan Veselinović

Maturant Umetničke škole u Nišu, Jovan Veselinović (18), pronađen je jutros, nažalost mrtav u Ulici Branka Krsmanovića, nakon 4 dana potrage.

Njegovo telo nađeno je na gradilištu, a kako se saznaje pronašao ga je prijatelj njegove porodice. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, mladić je pao sa zgrade.

Njegova majka Milica Cvetković kaže da je policija porodici saopštila da je njihov Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima.

– Još ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je njegova obdukcija koja će dati odgovore – izjavila je majka Milica koja je takođe apelovala na novinare da se suzdrze od objavljivanja da se Jovan ubio.

Takođe, ona se u ime porodice zahvalila svima koji su predhodnih dana bili uz njih.

Podsetimo, potraga za Jovanom trajala je od srede 17. februara kada je poslednji put viđen živ oko 23 sata u Bulevaru Nemanjića i zadnji put lociran u rejonu Ulice Branka Krsmanovića.

Jovan, inače maturant Umetničke škole iz Niša, te večeri sa društvom bio je kod jednog druga u Cvijićevoj ulici gde su igrali video igre. Sa dvojicom drugova i drugaricom pošao je ka kući.

Otpratio je drugaricu do TC “Zona1” na Bulevaru Nemanjića, a mobilni telefon mu je od te noći nedostupan, od oko 4 časa iza ponoći, zbog čega je bilo nemoguće pratiti njegovo dalje kretanje.

Porodica je nešto ranije rekla da nikada ranije nije otišao od kuće da se ne javi, da nije imao nikakvih problema i da je bio dobar đak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here