Karadžić: Nema mene ko da smeni, ovi iz Zvezde su smešni!

0

Oštro odgovara na optužbe: Predsednik FSS Tomislav Karadžić
 

Ratne sekire između Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije su ponovo otkopane! Činilo se da će nova sezona Jelen Super lige biti jedna od mirnijih, nakon izjava generalnog sekretara crveno-belih Zvezdana Terzića da su ratne sekire sa Savezom zakopane i da to odgovara šampionu Srbije, ali incidenti u Kruševcu otvorile su novi front.

Nakon optužbi člana UO Zvezde Zorana Bašanovića, da je Karadžić glavni krivac što je sudija Dejan Santrač ”unakazio” crveno-bele ne svirajući nijedan penal u tri sporne situacije, oglasio se i prvi čovek srpskog fudbala.

 

"Neka me smene ako mogu. Eto im organi FSS-a, pa neka pokrenu postupak za moju smenu, da vidimo da li gospoda s Marakane mogu nešto da urade – rekao je Karadžić za list ”Alo”.

 

"Karadžić nastavlja da pljačka Zvezdu"

 

"Ne znam šta se desilo u Kruševcu, nisam gledao. Ako je glavni sudija pogrešio biće oštro sankcionisan, ali će odgovarati i čelnici Zvezde koji su pravili incidente posle utakmice".

 

Karadžić je napomenio i to da nema nameru da daje ostavku na svoju funkciju i da crveno-beli u njemu traže alibi za loše rezultate.

 

"Ne plašim se nikog. Radim posao korektno i volonterski. Nema mene ko da smeni. Ovi iz Zvezde što žele da me optuže su smešni. Čim jednom kiksnu odmah slede napadi na mene", istakao je prvi čovek FSS.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here