Tanjug

Sastanak 2. maja u Briselu biće veoma važan i ključan korak napred u dijalogu, napisao je specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.

Lajčak je to napisao posle susreta sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem u okviru Delfi foruma u Grčkoj.
– Važno je da se izbegne sve ono što bi moglo da pogorša atmosferu uoči nastavka dijaloga – napisao je Lajčak.

2 COMMENTS

  1. Koga laze ovaj Slovak,NATO prozapadni covek koji cini sve da kojekavim laznim sporazumima natera Srbiju da se odrekne KiM.Siptari rade ste hoce.Lista njihovih zlocina prema Srbinma na srpskom KiM je velika ,duga i bolna,antosrpska.Svete siptarske zlocine podrzava EU, i koja kavi Eskobari i ostali sluzbenici divljeg zapada.Cilj je jasan da se Srbija natera da sebi puca u SRCE,KiM je Srce Srbije i celog srpskog naroda,Zajdenica SRpskih Opstina je 10 godina na cekanju.ZSO je podmukla podvala Zapada.Lajcek kao i onaj Smitic iz BiH uvode neke varke koje su protiv Srba.

  2. Gospodin Lajcek je otisao na sastanak sa kurtijem da mu objasni o kakvoj se prevari radi protiv Srbije da kurti ne bi slucajno upropastijo ovu podmuklu prevaru nato agresora sto se nesto slicno desilo u Rambueu.EU sa Boreljom i Lajcekom podmuklim prevarantima hoce vec duze vrijeme da nekako smaknu formiranje ZSO po potpisanim propisima iz Brisela.No u lazi su kratke noge svakako mislim da i Vucic sa njima mlati praznu slamu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here