Tanjug
Predrag Kon

Epidemiolog dr Predrag Kon objavio je da je vreme da se povuče i prepusti drugima da vode pandemiju, a na taj potez su ga, kako je naveo na Fejsbuku, naveli napadi na njega i Krizni štab, posebno nakon prodora koronavirusa u Gerontološki centar u Nišu.

“Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim”, napisao je Kon na Fejsbuku.

Kon je na Fejsbuku napisao da je po društvenim mrežama video da su glavni krivac za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu on i stručni tim.

“Koliko vidim po Fejsbuku glavni ‘krivac’ za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. ‘Ratove’ neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje… Sve najbolje”, napisao je dr Kon.

10 COMMENTS

  1. Bolje da si se povukao na pocetku pandemije i pustio ljude koji su STVARNO od struke, koji nisu korumpirani i ne igraju kako vlast svira vec misle svojom glavim!!!

    • Komentarisati o radu i karakteru doktora Kona, koji je STVARNO OD STRUKE medju najboljima, odraz je gluposti i neznanja KOMENTATORA, kojih nažalost ima i previše kod nas u Srbiji.
      U vezi korupcije samo da znate : NISU SVI KAO VI !

  2. SVINJSKI GRIP 2010-2011- TOMICA MILOSAVLJEVIĆ-KON-TIODOROVIĆ-TENDERSKA KOMISIJA ZA NABAVKU UVOZNIH VAKCINA-POSTOJE I KRIVIČNE PRIJAVE- 1 MILION VAKCINABAČENIH A PLAĆENE 2 MILIONA EVRA????

    GOSPODINE BRZO ZABORAVLJAMO!!!

    • Pa najbolje i ove vakcine da ne naruče jer ako se epidemija sama ugasi ,biće krivi!!!Ali šta ako se ne ugasi sama kao svinjski grip!!!Toliko se ne razumete da je to strašno a i glupo je sa Vama dalje polemisati jer ste vi svetlosnim godinama udaljeni od struke!!!

  3. Vidi Ove satro kriticare ovde na Site , oni znaju ko je i sta je razumeju se kao marica U onu krivu stvar . Kada ce Vans ne zadovoljnim ljudima neko da Bude dobar , da prestanete da optuzujete druge za licno Vase nevaspitano ponasanje . U ovoj zemlji postoji Red konacno i taj Red cete hteli ili ne , morati da postujete i da ga se pridrzavate jer samo kroz disciplinu se postizu uspesi .da Li vam je to jasno ?
    Zaista ne mogu vise da citam Vase nekontrolisane i neuravnotezene izjave , kao da na planincini zivite , strasno

  4. Ovakav propust u najosetljivijoj populaciji je nedopustiv,pa gde je obezbedjenje objekta ,gde su izveštaji zapisnici epidemiologa koliko puta su obišli dom,gde je sanitarna inspekc,gde je lekar prisutan u domu,da li je moguce da na dnevnom nivou nije praćeno stanje u tako osetljivoj populaciji ko je bio duzan da kontaktira dom,strasno ovakve stvari su se očekivale i na veliku žalost se dogodile i na svu muku koja nas je snašla sad i ovo,,,Svo poštovanje i zahvalnost lekarima i svim gradjanima srbije moramo pobediti,izdržaćemo.ŽIVELA SRBIJA!

  5. A koji su to strucnjaci? pitam sve pametnjakovice kojima je politika u ovom trenutk vaznija d zivota zar se slepi i ne vidite da u celom svetu imaju isti problem kako sacuvati ljuski zivot, a ovim pljuvacima na sve srpko pljuju i napadaju ljude koji se bore za njihovu zemlju Srbiju .. Njihov je sad najveci problem sto ga vlast angazovala najstrucnije a pomognu pozvala da pomognu.Alo bre ljudi kako vas nije sramota da u ovakvoj situaciji politiirate, mrznja prema Vucicu je vaznija od ovog virusa koji ce ubiti i vase najmilije a vama samo Vucic smeta ,ovo prevazilazi granic zdrave pameti.

  6. После њега ће сигурно доћи неко други са (НЕ)српским презименом типа Др.Кребс или тако нешто……

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here