Lalatović očekuje 35.000 navijača

0

Vreme dokazivanja:Trener Lalatović na treningu u četvrtak

Crvena zvezda će zbog nemogućnosti da registruje nove fudbalere nastupiti oslabljena na otvaranju nove sezone, ali Nenad Lalatović ističe da, bez obzira na to, veruje u pobedu nad niškim Radničkim.
– Nije teško sastaviti startnih 11, kada se zna da konkurišu samo oni koji su bili tu prošle sezone, uz nekoliko mladih koji će na klupu. Sigurno će minute dobiti neki od momaka između 16 i 18 godina, koji se tome nisu nadali. Ali, eto im prilike da obuku Zvezdin dres – rekao je mladi trener. – Verujem u igrače i očekujem povoljan rezultat, a zna se šta to znači kada je u pitanju Zvezda. Znao sam da situacija nije i neće biti bajna, ali iz ovoga treba samo da izađemo jači.
Nekadašnji igrač crveno-belih nada se da će ekipu na njegovom trenerskom debiju na domaćoj klupi "Marakane" bodriti 35.000 navijača.
– Očekujem da dođu i da još jednom proslavimo uspeh iz prošle sezone, a novo prvenstvo da počnemo što bolje. Igrači će na terenu dati sve od sebe da doprinesu slavljeničkom ambijentu – rekao je Lalatović.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here