Napredak doveo trenera koji ne sme da radi dve godine!

0

 

Naime, Branko Smiljanić se nalazi pod dvogodišnjom zabranom bavljenja trenerskim poslom, koja je rezultat napada na sudiju Dalibora Jovanovića na utakmici Prve lige Srbije Smederevo – Jedinstvo Putevi prošlog proleća. On je pratio meč koji je sa klupe Smedereva vodio njegov sin Nemanja (drugi sin Milan je, inače, bivši prvotimac Partizana, sada član Genčlerbirligija) i optužen je da je fizički nasrnuo na arbitra, nezadovoljan njegovim odlukama.

 

Zbog tog incidenta je njemu nedavno potvrđena kazna prema kojoj ne može da vodi ni treninge ni utakmice, ali u srpskom fudbalu je sve moguće, pa se u Napretku nadaju da će odgovorni u FSS ublažiti kaznu.
"Zbog incidenta u trenutku afekta, koji nije opravdan, mislimo da ne bi trebalo zaboraviti sve Smiljanićeve vrline, uspešnu karijeru i toliko strogo suditi stručnjaku, koji je proizveo brojne asove, promovisao naš fudbal u svetu. Verujemo da će nadležni imati sluha za naš apel i siguran sam da sa Brankom Smiljanićem za Napredak stižu bolji dani", rekao je za "Sportski žurnal" sportski direktor Napretka Nedeljko Ostojić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here