Tanjug

Tužilaštvo je naredilo sprovođenje istrage zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Više javno tužilaštvo u Kraljevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice kosovskih policajaca zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
“Povodom događaja od 14. 6. 2023. godine, u selu Gnjilica, opština Raška, Više javno tužilaštvo u Kraljevu je dana 16. 6. 2023. godine, donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih B.S. (1965), R.Z. (1975) i M.Š. (1961) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili po jedno krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 4. u vezi 2. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika”, navodi se u saopštenju Tužilaštva.
Dodaje se da je “po predlogu javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu svim osumnjičenima odredila pritvor”.

2 COMMENTS

  1. Sigurno Kreču sad Hapšenja u KiM u hvata če ih ko zečeve jednog po jednog ko če da ih čupa iz zatvora dođi sad Vučiču lako je bilo tebi i tvojima da naredite narodu izlazite na demostracije mi vas plačamo šta sad dalje…???

  2. Dragutine dušo,tebe niko ne razume
    šta hoćeš da kažeš.
    Da razumeš i sam sebe trebao bi
    da jasnije pišeš.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here