Partizanu jedna pobeda za ispunjenje snova

0

Partizan je u trećem meču 1/4 finala pobedio u "Areni" Makabij (81:73) i u četvrtak će na istom mestu imati priliku da overi vizu za Pariz. Ako se to ne dogodi, 7. aprila će se u Tel Avivu igrati majstorica.

"Veoma bitna pobeda, ali apsolutno ništa nije rešeno. Makabi je mnogo jaka ekipa i potrebno je da opreznost podignemo na još viši nivo. U četvrtak…šta nam bog da. U svakom slučaju ćemo imati dve šanse da odemo na Fajnal for", istakao je Danilović.

 

Junak drugog meča u Tel Avivu, Dušan Kecman, bio je dobro čuvan, ali je igrom u odbrani i sa dve pravovremene trojke dao svoj doprinos trijumfu.

 

"Od sveg srca hvala navijačima, nadam se da ćemo im se odužiti još jednom. Ovakve utakmice se dobijaju čvrstom odbranom i tako ćemo morati da odigramo i četvrtu. Važno je da se dobro odmorimo i očistimo glavu od svega što se dogodilo".

 

Aleksandar Marić kaže da je Partizan male oscilacije u igru i da to mora da ispravi u četvrtak. On je dodao da su navijači Partizana najbolji na svetu, kao i da više voli atmosferu u "Pioniru"

 

"Naši navijači su najbolji na svetu i oni su razlog ove pobede. Spremni smo da pređemo i poslednju prepreku do Fajnal fora. Da nismo, ne bismo ni bili u ovoj poziciji", izjavio je Marić i na pitanje gde voli više da igra u "Areni" ili Pioniru", australijanac srpskog porekla kao iz "topa" je odgovorio: "Neka bude Pionir". 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here