Samo četiri mesta u Ligi Evrope

0

Jedan od najzanimljivih duela je meč između madridskog Atletika i Valensije. Prvi meč na "Mestalji" završen je rezultatom 2:2, a trener "jorgandžija" Kike Sančez Flores rekao je da njegovi igrači moraju da iskoriste svaku priliku koja im se ukaže ukoliko žele da prođu u polufinale Lige Evrope.

 

"Teško je bilo predvideti ishod predstojećeg meča. Bitno je da imamo pozitivan rezultat i želim da moji igrači uživaju u revanšu. Naši navijači su veoma uzbuđeni, pošto ekipa ima priliku da se plasira u polufinale Lige Evrope. Moramo dati sve od sebe kako bi ih napokon obradovali” , rekao je Kike Sančez koji je svoje najveće trenerske uspehe ostvario upravo sa Valensijom.

 

Prednost od 2:1 iz prvog meča ima ekipa nemačkog Hamburga, međutim, igrači Standarda iz Liježa znaju da im je pogodak u gostima olakšao posao i da imaju velike šanse da se plasiraju u polufinale. Poraz u Nemačkoj je prvi ovosezonski neuspeh za Standard u LE i prvi poraz u Evropi od novembra i duela sa Arsenalom (2:0) u LŠ. Sa druge strane, Standard ove sezone igra veoma loše u prvenstvu Belgije, a prošlog vikenda su poraženi u duelu sa Genkom (1:0).

 

Isto rezultatsko rastojanje ima Benfika koja će na "Enfildu" gostovati Liverpulu, a veoma zanimljivo će biti i u revanš meču Volfsburga i Fulama.

Londonski tim je do trijumfa na ‘Krejven Kotidžu’ stigao golovima Bobija Zamore i Demijena Dafa, dok je Aleksander Madlung u poslednjem minutu postigao jedini gol za goste.

 

"Taj gol nam je mnogo olakšao situaciju. Sada moramo pružiti maksimum, moramo biti odlučni. U ovakvim situacijama volja i želja mogu biti presudne. Za mene kao trenera mnogo je važna trenutna forma, a u poslednje vreme Edin Džeko igra fantastično i jednostavno čini čuda na terenu", rekao je trener Volfsburga Gunter Kostner.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here