ATAImages
Tanja Savić

Tanja Savić iza sebe, kaže, ostavlja savršenu godinu, a ono što je verovatno i najlepše što joj se dogodilo jeste što je pronašla novu ljubav.

Kako ističe, malo se i ugojila, ali za to ne mari.

– Za mene je ovo bila savršena godina i pamtiću je samo po lepim stvarima, a bilo ih je dosta! Možda sam se malo ugojila pred kraj godine, ali nema veze, sredićemo to! – kaže Tanja i dodaje:

– Prebrzo mi je prošla i proletela. Kao da sam juče snimala novogodišnje emisije, kad ono, evo ih opet! Ali dobro, sve što je lepo kratko traje, zar ne? Što se ljubavi tiče, da, desila se! Smatram da je Muhamed moja srodna duša, ali još uvek ne razmišljam o venčanju!

Pevačica je otkrila i koju to želju ima za narednu godinu.

– Hoću da sredim kuću! Da napravim svoj kutak sa dvorištem. Stan nam je sve manji i manji, treba mi kuća sa dvorištem i to će se desiti. Imam ideje. Želela bih da to bude u mojoj ulici, u Smederevu jer tamo imam svoj mir – kaže Tanja, a ističe da bi volela i da profesionalnom planu da ostvari neke želje:

– Za narednu godinu planiram veliki solistički koncert u “Štark Areni”, i to je nešto na čemu već radim! Pripreme su u toku, a sve će se intenzivirati onda kada izdam album koji uporedo spremam. To je nešto što će biti ključni momenat u narednoj godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here