pixabay.com

Šta radite ako nemate automobil, a hitno vam treba vožnja? Pozovete nekoga od prijatelja, taksi, čekate gradski prevoz… ili, kao u slučaju “junakinje” ove priče, jednostavno ukradete vozilo.

Kasija Šelton (20) iz Indijane otišla je u lokalni salon automobila gde se raspitivala o modelu Kia Optima, prenosi Fox 59, ali su stvari odatle krenule neobičnim tokom.

Dok joj je predstavljao model, zaposleni je Kasiji rekao da sačeka dok se javi na telefon, ali kad se vratio, nije bilo ni devojke ni automobila z akoji je navodno bila zainteresovana. Odmah je pozvao policiju, koja je upotrebila kamere da bi ispratila kuda se automobil kretao.

Isprva nisu mogli da nađu Kasiju, ali su na kraju uspeli jer je (ne baš pametno) ostavila podatke na sajtu gorepomenutog salona automobila. Međutim, najluđa stvar tek je usledila, kada je policija otkrila razlog Kasijinog ponašanja.

“Kasija Šelton je rekla policiji da je ukrala automobil kako bi otišla u Indijanapolis, gde je imala zakazan intervju za egzotičnu plesačicu. Rekla je da ne shvata šta je toliki problem, kad je na kraju vratila vozilo”, saopšteno je iz policije.

Ne znamo kako je prošao intervju i da li je dobila posao, ali Kasiju Šelton sada čekaju optužbe za krađu automobila i laganje o identitetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here