Velika pobeda Srbije

0

Slavlje i ponos navijača Srbije

Iako je Srbija ranijom pobedom nad Slovenijom već izborila plasman u četvrtfinale, trijumf nad Rusima je veoma bitan pošto će puleni Ace Kovačevića u duelu za plasman u polufinale izbeći glavnog favorita za titulu, ekipu Španije. Španija je pobedila Portugal sa čak 6:1 i zauzela je prvo mesto u grupi D, koja se ukršta sa grupom C.

 

Srbija će tako za dva dana u četvrtfinalu EP igrati protiv Portugala i ima velike šanse da se nađe među četiri najbolje ekipe na Starom kontinentu.

 

Povela je Rusija golom Kristopoloa iz penala u 16. minutu, da bi u poslednjim sekundama prvog poluvremena Rajičević bio neprecizan sa "bele tačke". Na startu drugih 20 minuta Rusi preko Maevskog dolaze do prednosti od 2:0, ali se "orlovi" nisu predavali. Ovaj vrlo zanimljivo duel odlučen je u periodu od 30 do 33. minuta kada je Srbija postigla tri gola u praktično nokautirala protivnika. Precizni su bili kapiten Bojan Pavićević, Marko Perić i Lazić. Četiri minuta pre kraja Srbija je golom Kocića došla i do 4:2, a sve što su Rusi do kraja uradili je to što su "naterali" Perića da postigne autogol, dva minuta i 50 sekundi pre kraja duela.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here