Vesti

0

 

X Letela sačma kod Doboja

GAĐAO MAČKU, RANIO KOMŠIJU

Meštanin Kotorskog kod Doboja S. P. (37) prijavio je Policijskoj stanici komšiju M. J. (69) da ga je pogodio sačmom u nogu kad je gađao mačku. Obavljen je uviđaj i podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti.

X Skok u Dunav kod Golupca

PREPOZNAO TELO MAJKE

Telo Milene Đ. (62) nađeno je u Dunavu kod sportske hale u Golupcu.
Primetili su je prolaznici na metar od obale, a mrtvozornik Doma zdravlja pregledao je telo i utvrdio da na nema tragova nasilne smrti. Pošto je u plućima bilo mnogo vode, konstatovano je da je smrt nastupila usled utapanja.
Uskoro se pojavio Marko Đ. (38) iz Beograda, koji je identifikovao telo i rekao da je to njegova majka majku Milena Đ. (62), s kojom se tog dana video u u Golupcu. Sin je izjavio da joj je nedavno dijagnostifikovan kancer dojke, zbog čega je postala depresivna i često spominjala da će skočiti u Dunav.

X Divljanje u Novom Sadu

NAVIJAČI PUCALI U MLADIĆE

Policija je u poteri za nekoliko maskiranih mladića s obeležjima FK Vojvodina. Oni su napali dvojicu momaka koji su sedeli na klupi, a jedan od navijača ispalio je prema njima nekoliko hitaca iz krateža.
Očevidac tvrdi da je čuo pucnjave i dreku ispred zgrade u kojoj radi i kroz prozor video da su nasilnici bili naoružani noževima i pištoljem. Patrola nikog nije zatekla na mestu pucnjave, tako da se ne zna da li ima ranjenih. Stoga pod prismotrom drži sve privatne bolnice i domove zdravlja, za slučaj da se pojavi ranjena osoba.

X Samoubistvo u Novom Beogradu

METAK U GRUDI

Rade N. (63) ubio se u svom stanu u Novom Beogradu.
On je iz pištolja ispalio metak sebi u grudi, a oružje je imao u legalnom posedu. Telo je odneto na obdukciju, a motiv samoubistva još nije utvrđen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here