Vesti

0

Odluka suda u Beogradu

KOSMAJCU PRITVOR DO 30 DANA

Dragoslavu Kosmajcu i dvojici njegovih saradnika određen je pritvor do 30 dana, izjavio je Nebojša Stefanović, ministar policije. Kosmajac se tereti za utaju poreza, prevare i zloupotrebe službenog lica i falsifikovanja isprava, a ministar Stefanović je naveo da je četvoromesečna istraga pokazala da je postojala šira podrška Kosmajcu, kojeg je premijer Aleksandar Vučić označio kao glavnog narko-dilera na Balkanu.

Sprečen šverc preko Gradine

U UKRASNOJ KESI KRILI 60.000 EVRA

Carinici na graničnom prelazu Gradina sprečili su dvojicu grčkih državljana, inače vlasnike sportskih kladionica, koji su iz Austrije putovali u Grčku, da prošvercuju 40.000 evra. Grci su prijavili carinicima da imaju po 10.000 evra, ali je pregledom njihovog vozila i prtljaga u ukrasnoj kesi nađeno ukupno 60.000 evra. Putnicima je vraćeno po 10.000 evra, dok je preostalih 40.000 evra privremeno zadržano do okončanja prekršajnog postupka.

Tuča u Banjaluci

MLADIĆ UBODEN NOŽEM U GRUDI

Mladić Dž. J. iz Banjaluke uboden je u grudi tokom tuče više osoba u banjalučkom naselju Borik, saopšteno je iz policije. Tuča se dogodila juče u Ulici Save Kovačevića, a povređeni mladić je odmah prevezen u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra Banjaluka. Policija je saslušala tri osobe, od kojih je jedna bila svedok, a druge dve akteri tuče.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here