VESTI

0

Nesreća u Beogradu

PROSTITUTKA NASTRADALA
U SUDARU S POLICAJCEM

Prostitutka je poginula na Novom novosadskom autoputu kod Beograda.
Nesreća se dogodila sat nakon pomoći, kada je Rade V. (48) opelom pravio polukružno skretanje na mestu na kom to nije dozvoljeno. U tom trenutku na njega je naleteo kombi za čijim je upravljačem bio Miloš J. (23), policajac van dužnosti.
Prolaznici su pronašli desetak metara dalje telo Zorke S. (30). Policajci koji su uradili uviđaj, nisu mogli da kažu da li je Zorka nastradala kao pešak ili kao saputnica u opelu, pošto je vozač nakon udesa zapao u komu.

Hapšenje u Nišu

LEKAR UCENjIVAO ZA OPERACIJU

Niška policija uhapsila je lekara Kliničkog centra Milana S. (55) zbog sumnje da je od pacijenta tražio od 250 do 450 evra da bi ga operisao.
Takođe se sumnja da je osumnjičeni lekar u svojoj privatnoj ordinaciji u Nišu, zahtevao, a potom i primio 300 evra, kako bi pacijentu odradio operaciju u KBC Niš.

Misteriozno hapšenje

IZRUČEN IZ FRANCUSKE

Francuska policija uhapsila je Beograđanina S. V. (42), kuma crnogorskog biznismena Slobodana Šaranovića (75) koji se tereti da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, brata šefa srpske mafije Luke Bojovića.
Prilikom hapšenja u hotelskoj sobi policija je pronašla veliku sumu novca. Razlog hapšenja nije saopšten, a navodi se da je on prebačen u Crnu Goru, u Agenciju za nacionalnu bezbednost. S. V. je sa Šaranovićevim bratom Branislavom, koji je ubijen 2009, držao kazino i kockarnicu u Beogradu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here